Hi! Ik ben Jade

Het gezicht achter Full of Food

Koken is mijn hobby, etentjes geven vind ik geweldig om te doen, receptinspiratie opdoen op het internet doe ik meerdere uren per dag. En misschien vind ik het eten zo lekker mogelijk op de foto zetten nog wel het leukste wat er is. Hoe leuk is het dan als ik al deze hobby’s en bezigheden kan combineren en vertalen naar een soort digitaal kookboek, waar anderen van mee kunnen genieten.

9 jaar geleden ben ik hiermee begonnen op de blog Dali’s Kitchen. Een aantal jaar was het daar stil en nu is het hoog tijd voor wat nieuws: Full of Food. Een site bomvol met de lekkerste recepten. Letterlijk en figuurlijk Full of Food dus. Ga je zelf aan de slag met deze recepten, dan zit je daarna ook helemaal lekker vol van het eten.

Op Full of Food deel ik recepten waar ik zelf blij van word. Soms is dat een snel en goedkoop gerecht voor doordeweeks, soms is dat een heerlijke luxe uitpakker waar je uren voor in de keuken staat. Wel maak ik zo veel mogelijk gebruik van de lekkerste producten; een goede tomatenpassata of een vers stukje zalm doen zo veel voor je uiteindelijke resultaat.
Ik laat me graag inspireren door social media maar zeker ook door leuke eettentjes. Je zal op Full of Food dan ook niet snel AGV’tjes vinden. Wel even de net wat spannendere gerechten. Altijd net een beetje extra moeite doen om je bord er leuker uit te laten zien, zoals in een restaurant ook gebeurd. Waarom zou je alleen uitpakken voor speciale gelegenheden als dat met weinig ingrediënten en moeite ook elke dag kan?

Benieuwd geworden? Neem snel een kijkje bij alle recepten.