Ga terug

Snelle manti pasta

Porties 4

Ingrediƫnten

  • 300 gram Orecchiette
  • 200 gram rundergehakt
  • 300 gram Fage Total Griekse yoghurt 5%
  • 1 teen knoflook
  • 2 eetlepels Oncu paprikapuree
  • 80 gram feta
  • 5 gram platte peterselie
  • 2 eetlepels ingelegde rode ui
  • 2 eetlepels chili olie
  • 1 theelepel za'atar
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Pasta koken: Kook de pasta in een ruime pan met flink wat zout in het water gaar.
  • Yoghurt bereiden: Meng de Griekse yoghurt met 1 teen geperste knoflook en zout naar smaak. Verdeel dit over de 4 borden.
  • Gehakt: Bak het gehakt in een pan op middelhoog vuur. Voeg de paprikapuree, peper en zout toe aan het gehakt en bak dit nog even mee.
  • Toppings: Verkruimel de feta en hak de platte peterselie fijn.
  • Samenvoegen: Giet de pasta af wanneer deze beetgaar is. Verdeel de pasta over de yoghurt, doe hier wat van het gehakt op en maak het af met de chili olie, za'atar, feta, platte peterselie en ingelegde ui.